Τα Χανιά

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Χανίων.
 
Κύριος σκοπός μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επισκεπτών του Νομού μας σε ό,τι αφορά τη διαμονή τους αλλά και τις δραστηριότητες που μπορούν να ακολουθήσουν προκειμένου τα Χανιά αλλά και γενικότερα η Κρήτη να αποτελέσει  γι’αυτούς ένα λατρεμένο τόπο διακοπών.

Τα Χανιά είναι μία ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα καθώς χαρακτηρίζεται από έντονο ιστορικό και πολιτιστικό υπόβαθρο το οποίο απεικονίζεται στα υπέροχα διατηρητέα κτίρια και στο μαγευτικό  ενετικό λιμάνι της που οδηγεί στα πανέμορφα γραφικά σοκάκια της Παλαιάς πόλης των Χανίων .

Τα έντονα σημάδια των κατακτητών του Νησιού σε συνδυασμό με τις εξωτικές αμμώδεις παραλίες, το άγριο φυσικό περιβάλλον, τα δυσπρόσιτα φαράγγια,  τα ενδημικά φυτά και ζώα και οι ατέλειωτες εκτάσεις από ελαιώνες και πορτοκαλεώνες δημιουργούν ένα μοναδικό ψηφιδωτό καθιστώντας έτσι τα Χανιά ως ένα σπάνιο κόσμημα όχι μόνο της Κρήτης αλλά γενικότερα ολόκληρης της Ελλάδας.

Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο προτιμούν για τις διακοπές τους το νησί της Κρήτης και ειδικότερα τα Χανιά απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές τουριστικές υποδομές που έχουν αναπτυχθεί σε όλο το νομό προκειμένου να ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Ξενοδοχεία, εξωτικά resorts και κάθε είδους μικρό κατάλυμα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις των Χανιών.

Στην προσπάθεια μας να συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας δημιουργήσαμε την εν λόγω ιστοσελίδα , μέσω της οποίας, οποίος επιθυμεί να επισκεφτεί τα Χανιά μπορεί να επιλέξει για τη διαμονή του  μέσα από ένα πλήθος ξενοδοχείων, Boutique ή ενοικιαζόμενων δωματίων προκειμένου να πραγματοποιήσει τις διακοπές που αυτός ονειρεύεται.

Μοναδικές Βίλλες αλλά και οικογενειακά resorts προσφέρουν σε οικογένειες αλλά και σε μεγάλες παρέες φιλών όλες τις σύγχρονες ανέσεις προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της Κρητικής Γης.
Υπέροχα διατηρητέα κτίρια της παλαιάς πόλης των Χανίων που έχουν μετατραπεί σε μικρά ξενοδοχεία περιμένουν τους λάτρεις της ιστορίας για να τους προσφέρουν μοναδικά συναισθήματα που δημιουργούν τα πολιτιστικά σημάδια που άφησε πίσω του κάθε κατακτητής της γραφικής πόλης των Χανίων.

Έχοντας έντονο το αίσθημα της Κρητικής φιλοξενίας και προκειμένου να απολαύσετε ξένοιαστες διακοπές σας παρέχουμε συνεχής ενημέρωση σχετικά με τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Κρήτης, τις εκδηλώσεις αλλά και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στα Χανιά. 

Η επιλογή των ξενοδοχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας, έγινε με κύριο κριτήριο το σύνθημα μας "Νιώστε σαν το σπίτι σας, μακριά από το σπίτι σας!"
Cretan Marathon
Home
Explore Chania
PHOTOGRAPHY TOUR
Photo Gallery
>> WEBSITE & PROMOTION by BIZONLINE & OVERRON