Εξερευνήστε το Ελαφονήσι και την ασυναγώνιστη ομορφιά του για αξέχαστες εμπειρίες
Εξερευνήστε το Ελαφονήσι και την ασυναγώνιστη ομορφιά του για αξέχαστες εμπειρίες
Τα Χανιά είναι γενικά ένας γραφικός προορισμός, δεδομένου ότι η Κρήτη είναι σε θέση να προσφέρει πολυάριθμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Μία από αυτές τις υπέροχες εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσετε, είναι η επίσκεψη και η εξερεύνηση της μαγευτικής νησίδας που βρίσκεται περίπου 75 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων. Ειδικότερα, το Ελαφονήσι (ή αλλιώς το νησί των ελαφιών) είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κρήτης και ως εκ τούτου ένα τέτοιο ταξίδι θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας! Θα μείνετε άφωνοι , μόλις φτάσετε στην περιοχή και αρχίσετε να κοιτάτε το εκπληκτικό τοπίο!

Είναι δυνατόν να περπατήσετε κατά μήκος του υφάλου με τα προσωπικά σας αντικείμενα, έτσι ώστε να εξερευνήσετε τα μικροσκοπικά νησιά που έχουν εξαπλωθεί στην περιοχή και που μπορεί να είναι το ιερό σας για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Υπάρχει λευκή μεταξωτή άμμος, η οποία μερικές φορές γίνεται ροζ και μαγευτική . Φυσικά, το ροζ χρώμα στην άμμο, είναι χάρη στα άφθονα κοράλλια που έχουν σπάσει και διασκορπιστεί. Εκτός από τα κοράλλια, αυτό που θα τραβήξει την προσοχή σας είναι βέβαια η σπάνια βλάστηση. Στην πραγματικότητα, θα  δείτε μερικά φυτά και λουλούδια που δεν επιτρέπετε να αγγίξετε, συμπεριλαμβανομένων κρινάκια της άμμου και μικρών κέδρων.
 
Ολόκληρος ο τόπος προστατεύεται από το Natura, λόγω της σημαντικής σημασίας του για το παγκόσμιο οικοσύστημα.
 
Τα γαλάζια νερά και ο μαγευτικός βυθός θα κάνουν κάθε σας κατάδυση μια πραγματικά αναζωογονητική και αξιόλογη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Είτε αποφασίσετε να φτάσετε στο Ελαφονήσι με καραβάκι είτε να οδηγήσετε ως  εκεί, θα απολαύσετε κάθε στιγμή. Μπορείτε πάντα να συνδυάσετε την επίσκεψή σας σε αυτή την εκπληκτική τοποθεσία με την επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Χρυσοσκαλίτισσας .
Σύμφωνα με την παράδοση, ένα από τα βήματα που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στο ναό είναι από καθαρό χρυσό. Μόνο όσοι πιστεύουν πραγματικά έχουν το προνόμιο να το δουν αυτό!

Προγραμματίστε την εξερεύνηση της μαγευτικής περιοχής του Ελαφονησίου και παρασυρθείτε από την άψογη ομορφιά, τη μοναδική αγνότητα και τις υπέροχες εμπειρίες που θα σας προσφέρει αυτή η τοποθεσία!
 
 
Chania Articles
<
Follow us
Find us on Facebook
Find us on Trip advisor
© Hania Hotels Association | All rights reserved.
>> WEBSITE & PROMOTION by BIZONLINE & OVERRON