ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι και επισκέπτες,
 
Μέσω αυτού του site, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, προσπαθεί να σας κρατάει ενήμερους για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως επίσης και να έχουμε μια κοινή πλατφόρμα παρουσίασης των μελών μας και των επιχειρήσεων τους.
 
Για όλους τους επισκέπτες του νομού μας, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα είναι ένα σημείο αναφοράς, όπου περιγράφονται τα κυριότερα αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν, ξενοδοχεία- μέλη της ένωσης όπου μπορούν να μείνουν και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν.
 
Τα Χανιά, είναι ένας ευλογημένος τόπος με τεράστιο δυναμικό και προοπτική στον Τουρισμό.
 
Διαθέτουν μια απίστευτη πολιτιστική κληρονομιά, μνημειακό πλούτο, μια καταπληκτική ¨ Παλαιά πόλη¨ με το Ενετικό λιμάνι – το ωραιότερο της Μεσογείου- γαστρονομία με έμφαση στη πασίγνωστη πλέον κρητική διατροφή, φυσικές ομορφιές και θαυμάσιες παραλίες, πανέμορφα χωριά και ενδοχώρα, υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακά καταλύματα.
 
Μέσω της Ένωσης ξενοδόχων, προσπαθούμε να προωθήσουμε τον τόπο μας και να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες, μέσω διαφόρων δράσεων και τις αναγκαίες υποδομές.
 
Οι συνεχείς αεροπορικές συνδέσεις των κυριότερων Ευρωπαϊκών πόλεων απευθείας με το αεροδρόμιο των Χανίων και τις ακτοπλοϊκές γραμμές καθιστούν τα Χανιά έναν εύκολα προσβάσιμο και προσιτό προορισμό.
 
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το site αυτό θα είναι ¨δυναμικό¨, δηλαδή οποιαδήποτε αλλαγή ή πληροφορία ή νέο θα μεταδίδεται άμεσα.
 
Ελπίζω να αποτελέσει ένα επιπλέον εργαλείο δουλειάς και ενημέρωσης.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
 

Μανόλης Χ Γιαννούλης

Πρόεδρος Δ.Σ Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων
 
 
>> WEBSITE & PROMOTION by BIZONLINE & OVERRON